Ispitivanje - podnosivi napon

Ispitivanje - podnosivi napon


HIPOTRONICS AC i DC Hipot uređaji su moderno rešenje za ispitivanje izolacije električne opreme. Opremljeni su vrhunskim digitalnim interfejsom i opsežnim bezbednosnim funkcijama, HVT-DI i 880PL-HD serije uređaja obezbeđuju jednostavan rad, najpreciznije rezultate i bezbednost korisnika u svim uslovima.


HVT-DI AC Hipot serija podržava i standarde za ispitivanje mobilnih platformi za rad na visini, a 120kV model je posebno dizajniran za ispitivanje izolacionih krakova na radnim platformama i kamionima sa korpama. 100kV model posebno dizajniran da omogući i merenje parcijalnih pražnjenja. Precizne vrednosti napona i struje se dobijaju merenjem napona uzetog direktno na visokonaponskom izlazu transformatora, dok se merenje struje curenja obavlja u povratnom vodu. Sve kontrole su samostalne i smeštene u čvrsto i izdržljivo kućište. Pregled i preuzimanje rezultata sa uređaja je omogućeno i bežično preko HIPODirect android aplikacije.




880PL-HD DC Hipot serija je idealna i ako su vam potrebni duži radni ciklusi. DC Hipot testovi do 40kV ili 80kV pri 10mA, merenje napona, struje curenja, IR, PI. Podesivi parametri za ispitivanje, veliki ekran, USB komunikacija, pregled i preuzimanje rezultata sa uređaja je omogućeno i bežično preko HIPODirect android aplikacije.




Preuzmite katalog
Ispitivanje - podnosivi napon

Hipotronics 700-DI serija AC sistema za ispitivanje dielektrika, dostupna je u širokom opsegu napona i snage. Izuzetno pouzdani, izdržljivi i funkcionalni visokonaponski AC sistemi od 2 do 100 kVA, od 5 do 100 kV. Bez obzira na vaše zahteve, HIPOTRONICS ima veoma pouzdano rešenje za testiranje po povoljnim cenama, a koje zadovoljava vaše potrebe.


Mikroprocesorski kontroler obezbeđuje precizniju regulaciju i preciznije merenje. Podesivi izlazni ispitni napon. SIL3 kompatibilnost. Dizajniran da radi od 0.5% do 100% maksimalnog napona. Lako dostupni instrumenti za rekalibraciju. Podesivo preopterećenje od 10% do 110% nazivne izlazne struje. Voltmetar i ampermetar na izlazu. Nazivna struja od nule do nazivnog napona.


Primena u ispitivanju: Transformatora, mernih transformatora, provodnih izolatora, kablova, konektora, rotacionih mašina, kondenzatora, izolacionih materijala, rasklopne opreme, dalekovodne opreme, odvodnika prenapona, VN komponenti, …





Preuzmite katalog
Ispitivanje - podnosivi napon

Hipotronics HD100 seriju najpopularnijih preciznih i izdržljivih uređaja za AC/DC (Hipot) ispitivanje električnih proizvoda, sistema i komponenti čine sledeći modeli:

  • HD103 ~0-3 kV DC/2.5 kV AC
  • HD106 ~0-6 kV DC/5.5 kV AC
  • HD115 ~0-15 kV DC/12.5 kV AC
  • HD125 ~0-25 kV DC/10 kV AC
  • HD140 ~0-40 kV DC/15.5 kV AC

Uređaji su jednostavni za rad i mogu da vrše ispitivanja po specifikacijama velikog broja standarda za izdrživi napon (npr. IEC, UL, CSA, VDE, MIL).





Preuzmite katalog