O nama

Preduzeće Tectra d.o.o. je osnovano 2008. godine u Beogradu, kao naslednik Tectra predstavništva aktivnog od 1996. godine i deo Tectra grupe koja posluje od 1972. u Švajcarskoj a zatim i u drugim zemljama (Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj, Češkoj i Slovačkoj). Osnovni cilj je omogućavanje brze i efikasne tehničke i komercijalne podrške korisnicima ispitne i merne opreme. Naše preduzeće iz Beograda pokriva tržiste Srbije, Crne Gore, Makedonije i Republike Srpske.

Radimo na principu ekskluzivnih distributerskih ugovora, i predstavljamo direktnu vezu između korisnika i proizvođača opreme. Kupcima obezbeđujemo brzu i efikasnu uslugu, tehničku podršku u toku i nakon garantnog perioda, mogućnost obuke na terenu ili u prostorijama proizvođača opreme, puštanje opreme u rad, prevod korisničkih uputstava.

U svakoj zemlji u kojoj je prisutna, Tectra grupa sarađuje sa institucijama kao što su elektroprenos, distribucije, fabrike i servisi transformatora, rafinerije nafte, termoelektrane, hidroelektrane, metrološki instituti i fakulteti.