Kalibratori pritiska

Kalibratori pritiska

Crystal HPC40 kalibratori (sa jednim, odnosno dva ugrađena senzora) pružaju tačnost laboratorijskih pritisnih vaga u modernom digitalnom paketu. Crystal HPC40 kalibrator je dostupan kao nezavistan kalibrator ili u jednom od 6 kompletnih sistema (kalibrator sa pumpom, u prenosnom aluminijumskom koferu sa potrebnim crevima).


Raspoloživi opsezi su od vakuuma do 1000 bar. Neke od HPC40 karakteristika su: korisnički podesive informacije na kolor displeju, 15 različitih jedinica pritiska, napajanje transmitera, mA ulaz, računanje % greške, merenje napona, serijska komunikacija.


Napredni signal kalibrator ASC400 je dizajniran da zadovolji zahteve kalibracije modernih senzora i transmitera. Uređaj može da napaja i simultano očitava ispitni uređaj u mA, V, impulsima, sa primenom za impulsne i transmitere pritiska i temperature. Standardne karakteristike uključuju proračun % greške, skaliranje, test curenja, kalibrisanje prekidača. Uređaj poseduje kolor displej sa velikim kontrastom a korišćenje je jednostavno preko osnovnog prozora odakle se vrše sva podešavanja i kontrole.


Uz HPC40 i ASC400 uređaje raspoloživa je nova serija APM CPF serija spoljnih modula za pritisak, tačnosti do 0,025 % očitavanja, sa opsezima do 1000 bar.


nVision Referentni rekorder je dataloger za apsolutni i tehnički pritisak do 1000 bara, koji se po želji korisnika konfiguriše tako da ima dva modula za pritisak, ili jedan modul za pritisak jedan za temperaturu, ili jedan za pritisak a jedan za struju (primena u ispitivanju prekidača i transmitera pritiska).


Podaci se uživo prikazuju u grafičkom formatu što eliminiše potrebu za računarom na terenu. Uređaj je smešten u robusno IP67 kućište a četiri AA baterije omogućavaju do 60 dana rada.


U ponudi imamo i veliki izbor pumpi za pritisak, kao i laboratorijskih pneumatskih i hidrauličnih pritisnih vaga.


Za više informacija kliknite ovde.

Kalibratori pritiska


HPC50 je ručni kalibrator pritiska predviđen za rad u opasnim sredinama. Kalibrator ima potpunu temperaturnu kompenzaciju pritiska, temperature i električnih merenja od -20 do 50°C. Tačnost od 0,035% i merenje pritiska do 700 bar / 70 MPa / 10000 psi. Poseduje visoko-precizan termometar, merenje mA i V, intuitivan meni i pametnu memoriju. 


Za više informacija kliknite ovde.