Ispitivanje NN električnih instalacija

Ispitivanje NN električnih instalacija

Megger MFT1800 serija


MFT1800 serija se sastoji od 3 instrumenta za ispitivanje nisko-naponskih električnih instalacija po zahtevima IEC 60364 i svih iz njega izvedenih standarda. Uređaji mogu da vrše sva ispitivanja potrebna za potpunu i neophodnu proveru za industrijske, komercijalne i kućne fiksne žičane instalacije.


MFT1815 - instrument ulaznog nivoa koji nudi CAT IV bezbednost, 200 mA ispitivanje kontinuiteta, 2-žično ispitivanje petlje kvara sa prikazom otpora i struje kvara na displeju, merenje frekvencije i najveći, najsvetliji i najjasniji displej na tržištu.


MFT1825 – nudi sve što i MFT1815, plus ispitivanje uzemljenja pomoću 2 ili 3 elektrode, 15 mA ispitivanje kontinuiteta, automatsko ispitivanje RCD (FID sklopki), provera redosleda faza, programabilno i trofazno ispitivanje RCD (FID sklopki) i merenje struje opcionalnim kleštima.


MFT1835 – ovaj napredni model donosi dodatno ispitivanje RCD (FID sklopki) tipa B, tropolno ispitivanje uzemljenja pomoću elektroda sa povezanim šipkama i ispitivanje bez elektroda, mogućnost preuzimanja rezultata i punjive baterije.

Ispitivanje NN električnih instalacija

Megger PVK350


PVK350-kit za solarne instalacije. Kada se postavljaju, vrše redovna ili prijemna ispitivanja solarnih panela i instalacija, potrebna je dodatna oprema koji prati uobičajene instrumente za ispitivanje instalacija (npr. MFT-X1).


Megger PVK350 kit sadrži dodatne instrumente, PVM210 uređaj za merenje snage zračenja, DCM1500S (1500 A AC/DC) strujna klešta sa multimetrom i set specijalizovanih veza za ispitivanje solarnih instalacija (solarni konektori na 4 mm banane i ispitne veze sa MC3 na MC4 adapterima).